Chocstar Blog

  • Chocstar in een nieuwe huisstijl!

    Life has endless possibilities, so do we. Na maanden brainstormen, vergaderen, ontwerpen, testen, ontwerpen aanpassen etc. introduceren wij met héél veel trots... onze nieuwe HUISSTIJL! Chocstar heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Alle choco's worden vanaf vandaag in een nieuwe, chique, nóg feestelijkere, customized cadeauverpakking verpakt! FEEST! Okay, what changed? Nieuw logo Na 6 jaar Chocstar heeft ons vertrouwde speelse logo plaats gemaakt voor een volwassener logo:Chique.... lees verder
  • International Unicorn Day

    Het is vandaag Internationale Unicorn Dag! En daarom lanceren wij een magische Unicorn chocoladereep. Een unieke, kleurrijke choco van witte chocolade met glitters, unicorn sprinkles verrassende smaaksensaties EN magische power... Een limited edition choco dus be ware: op=op! ? Go and get it!
    Magische Unicorn chocolade
  • #chocoexperiment6 de uitslag!

    Vorige week hebben jullie alweer mee kunnen stemmen op ons #chocoexperiment6!Dit werd wederom volop gedaan via onze Instagram poll waarin je kon kiezen uit de verschillende samenstellingen. Wij hebben de uitslag! Wit 56% / puur 44% Caramel 81% / kandij 19% Mokka 51% / cacao nibs 49% Paaseitjes 55% / crispies 45 % Goud 77% / zilver 23% Het resultaat: een chique witte choco met stukjes caramel chocolade, mokkaboontjes, paaseitjes en eetbaar goud. Yum! De gelukkige tester was @esmeepater en zij.... lees verder
  • #chocuspocus chocolade-mokka-ijsjes!

    Chocus-pocus-pilates-pas, ik wilde dat mijn ik-heb-nog-geen-toetje-voor-Pasen-probleem opgelost was...   En voilà... Een #easypeasy recept voor superlekkere chocolade-mokka-ijsjes. #yum En weetje wat, ook alle niet-zo-heel-erg-ervaren-chefs onder ons hoeven zich bij dit recept absoluut geen zorgen te maken!   Wat heb je nodig? Voor ongeveer 8 tot 10 chocolade ijsjes:3 eetlepels cacaopoeder 50 ml agave siroop Een blikje kokosmelk Ongeveer 5 kopjes espresso/sterke koffie 1.... lees verder
  • #chocoexperiment5 de uitslag!

    Vorige week hebben jullie alweer kunnen stemmen op ons #chocoexperiment5! Dit werd wederom volop gedaan via onze Instagram poll met de verschillende samenstellingen. Wij hebben de uitslag! Melk 68% / puur 32% Aardbei crisp  28% / choco crisp 72% Smarties 55% / marshmallows 45% Anijs 53% / munt 47% Hazelnoten 62 % / amandelen 38% Het resultaat: een vrolijke melkchocoladereep met hazelnoten, smarties, chocoladecrispies en anijszaad. De gelukkige tester was @lucel_lurvink en zij vond het.... lees verder
  • In the spotlight: de pistachenoot!

    In het kader van International Pistachio Day (ja, het bestaat echt...?) zetten wij graag de #pistachenoot in de spotlights! De oorsprong Deze ietwat scheve noot bestaat al eeuwen.. Sinds de eerste eeuw na Christus bestonden ze al in Klein Azië. Later maakten de nootjes een hele reis over zee naar het Middellandse Zeegebied en tegenwoordig zijn ze ook van Rusland tot de Verenigde Staten te vinden. De noten groeien in trosjes aan de bomen, voordat ze rijp zijn worden ze geplukt of van de bomen.... lees verder
  • #chocuspocus lava cake

    We hebben een nieuwe superlekkere last-minute choco: de Salted Caramel (eerlijke Belgische melkchocolade met karamelblokjes, stukjes karamel chocolade en zeezout)! En om dit te vieren (en in de salted caramel sfeer te blijven) delen we een hemels #chocuspocus recept voor een zo ware lava cake van chocolade met salted caramel! #nomnomnom Wat heb je nodig?   Voor de caramelpasta:blikje gecondenseerde melk pannetje waar blik goed in past gaspitje/fornuis  Voor de lava cake (6.... lees verder
  • My (sugar)heart belongs to you

    Wij maken onze chocolade altijd met heel veel liefde. Het is daarom voor ons ook superleuk om jullie liefde te proeven in de aanloop naar de 14e van februari! En wat is een betere kandidaat als ingrediënt van de week dan onze suikerhartjes decoratie. By-far het-meest-gekozen-ingrediënt voor Valentijnsdag; suikergoed, suikerklontjes, suikerstroop, suikerbrood, suikerspinnen, supersuikerzoet, maar let op deze lieve decoratiehartjes zijn (vooral) niet suikervrij! Oorsprong Voor de oorsprong van.... lees verder
  • #chocoexperiment4 de uitslag!

    Daar zijn we weer met ons #chocoexperiment, nummer 4 alweer! Er werd wederom volop gestemd via onze Instagram poll op de verschillende samenstellingen. Wij hebben de uitslag! Wit 58% / puur 42% Kleine hartjes 68% / grote hartjes 32% Bloemen 63% / thee 37% Gedroogde aardbei 84% / rozen 16% Stukjes caramel 73% / stukjes witte chocolade 27% Het resultaat: een prachtige, fleurige witte choco met gedroogde aardbeien, kleine suikerhartjes, gedroogde bloemen en stukjes caramelchocolade. De gelukkige.... lees verder
  • Valentijnsdag #chocuspocus inspiratie

    Valentijnsdag staat voor de deur en natuurlijk verwen je jouw lief de dag van de liefde met een heerlijk stuk handgemaakte Valentijnschocolade. Dat liefde door de maag (én door de brievenbus ;)) gaat dat hoef je onze Valentijn Oempa Loempa's niet te vertellen. Daarom delen we op onze Pinterest pagina graag een aantal easy peasy Valentijnsrecepten voor nog meer liefdevolle lekkernijen. Enjoy! #chocuspocus #inspiratie #Valentijnsdag

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 96

Bezig met laden...
Cookies zijn natuurlijk lekker in de choco maar ook belangrijk voor het optimaal gebruik van deze site en om je beter van dienst te kunnen zijn maken we dan ook gebruik van Cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info.