Hoe werkt Chocstar?

Superleuk dat je een kijkje komt nemen in onze webshop. Bij Chocstar kun je zelf je chocolade samenstellen. Zelf samenstellen? Ja, jij bepaalt en wij maken! Bij het ontwerpen van jouw choco heb je keuze uit verschillende formaten, 4 types eerlijke basischocolade en meer dan 60 verschillende ingrediënten. Na het samenstellen van de choco kun je jouw choco een naam geven en eventueel een boodschapkaartje toevoegen. Nadat jij ons hebt verteld wat voor choco we voor jou mogen gaan maken, gaan onze chocolademakers voor je aan de slag en maken ze de choco speciaal voor jou met de hand in ons chocoladelab in Amsterdam. Onze inpak Oempa Loempa's zorgen er vervolgens voor dat de choco binnen 48 uur (of sneller) naar het door jou ingevulde adres wordt gestuurd. Alle choco's passen door de brievenbus, waardoor onze choco's een superleuk kadootje zijn. Zowel om te geven als te krijgen! Naast de zelf samen te stellen choco's hebben we nog een aantal andere leuke cadeaus. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem vooral even contact met ons op, we helpen je graag verder!  En oh ja, check vooral ook even het filmpje rechts waarin we je laten zien hoe we je choco maken.  → → →  →
 

 1. Zelf samengestelde choco's100% tevredenheidsgarantie

  Deze choco's kun je volledig zelf samenstellen! Jij ontwerpt de choco (type chocolade, ingrediënten, naam & optionele boodschap) waarna onze chocolademakers de choco speciaal voor jou maken en onze inpakkers zorgen dat de choco binnen 24 uur op de post gaat. Bekijk hieronder hoe je precies jouw choco kan customizen.
  Vanaf €13,95
   

 2. Standaard choco's 100% tevredenheidsgarantie

  Om het je wat makkelijker te maken hoef je deze choco niet meer zelf samen te stellen, dat hebben wij al voor je gedaan. Je kan de choco nog wel personaliseren met een eigen naam en daarnaast heb je de optie een boodschapkaartje toe te voegen aan de choco. Deze choco's worden, net als de zelf samengestelde choco's, speciaal voor jou gemaakt door onze chocolademakers en op werkdagen binnen 24 uur verzonden. 
  Vanaf €13,45

 3. Op de valreep choco's 100% tevredenheidsgarantie

  Onze last minute choco's hebben we op voorraad liggen en kun je niet zelf samenstellen maar zijn daarom wel supergeschikt voor last minute cadeau stress. Bestel je namelijk één van onze ‘op de valreep’ choco’s op werkdagen vóór 17.00 uur, dan gaat hij dezelfde dag nog op de post met een persoonlijke boodschap van jou!
  Vanaf €12,95
   
 4. Cadeaubonnen 100% tevredenheidsgarantie

  Met de cadeaubonnen van CHOCSTAR kan de ontvanger zelf zijn of haar perfecte chocoladecadeau samenstellen! We hebben 2 opties; een papieren cadeaubon en een digitale kadobon. De papieren kadobon is een mooi, goud glanzend ‘’Golden Ticket’’ dat je thuisgestuurd krijgt of direct op kan laten sturen naar de ontvanger. Papieren cadeaubonnen op werkdagen besteld vóór 17:00 uur gaan dezelfde dag nog op de post. Binnen enkele minuten je cadeaubon maken en verzilveren? Kies dan voor het digitale Golden Ticket, dat jij of de persoon aan wie je 'm kado doet binnen no-time zal ontvangen.
  Vanaf €5,00
   
 5. Chocoholic Abonnementen 100% tevredenheidsgarantie

  Ja, ja we've got it! Het perfecte cadeau voor de echte chocoholics onder ons. Het CHOCSTAR Chocoholic abonnement. Laat je elke maand verrassen door verschillende door ons samengestelde chocolade combinaties. Er zijn 3 verschillende soorten, te weten 3-maanden, 6-maanden en 12-maanden. 
  Vanaf €47,50 
   

100% tevredenheidsgarantie 100% tevredenheidsgarantie  

Ben je niet helemaal tevreden met de chocolade? Over retourneren doen wij niet moeilijk. If you're happy, we're happy! Meer informatie over onze service vind je hier.


Let's go


 Ontwerp jouw chocoambachtelijke chocoladede lekkerste brievenbuspost

 

Klik om te starten op Ontwerp jouw choco in het menu bovenaan de pagina zodat je naar het zogenaamde Creatie Station gaat waar je jouw eigen chocolade kan gaan samenstellen. 
 

creatie station

volgende stap

Het creatie station

creatiestatyion

Zoals je hierboven kunt zien is de pagina opgebouwd uit meerdere secties en bestaat het Creatie Station uit 7 verschillende stappen die je allemaal dient te doorlopen om tot jouw chocolade creatie te komen. Om tijdens het creatieproces te navigeren tussen de verschillende stappen kun je de gele buttons links en rechts naast het station gebruiken. 

navigatie CHOCSTARnavigate
volgende stap

1. Kies je formaat


Formaat

Aangekomen in het Creatie Station is het 1e dat we van je willen weten het gewenste formaat van jouw choco. We hebben hierbij keuze uit meerdere formaten. De keuze van het formaat bepaalt de kosten van de choco en de wijze waarop de ingrediënten/toppings worden verwerkt op en in de choco. (Bij de 240 gram reep/ei/hart worden de ingrediënten zowel op als in de choco verwerkt, bij de 110 gram/letter worden de ingrediënten enkel als topping aan de bovenzijde op de choco verwerkt.) De prijs welke hier wordt getoond is de prijs inclusief maximaal 5 ingrediënten naar keuze welke je in de volgende stap kunt toevoegen. De prijs is exclusief €2,95 verzendkosten per adres. 

Nadat je jouw gewenste formaat hebt geselecteerd door op de button (reep M, reep XL, Hart of Ei) te klikken wordt je automatisch doorgezet naar de volgende stap waar je jouw gewenste type chocolade kunt selecteren. Op het receptje rechts (Jouw keuze sectie) zie je zojuist door jou geselecteerde formaat verschijnen.

keuze

 

volgende stap

 

2. Selecteer je basischocolade 
 

basis chocolade

Nadat je jouw gewenste formaat hebt geselecteerd is het nu tijd om je type chocolade te selecteren. Je kunt hiervoor kiezen uit witte chocolade, melkchocolade, donkere of extra donkere chocolade. De chocolade die wij gebruiken voor de vervaardiging van jouw chocolade is van 's werelds grootste chocolademaker Callebaut en is Fair Trade. Je kunt jouw basischocolade selecteren door op de afbeelding van de chocolade te klikken of op bruine button te klikken. Je ziet vervolgens de door jou geselecteerde basischocolade rechts op de pagina onder 'Jouw Chocolade' verschijnen en je wordt automatisch doorgestuurd naar de volgende stap waar je jouw gewenste ingrediënten kunt selecteren.

chocokeuze 

volgende stap 

3. Selecteer je ingrediënten

ingredienten

Nadat je jouw gewenste formaat en en het type chocolade hebt geselecteerd is het nu tijd om ingrediënten/toppings aan jouw choco toe te voegen. Je kunt maximaal 4 verschillende ingrediënten aan jouw choco toevoegen. Maar dit hoeft natuurlijk niet, want we maken alle choco's stuk voor stuk met de hand en zorgen dat elk ingrediënt (ook als je maar 1 ingrediënt hebt geselecteerd) volop aanwezig is in de choco. Er zijn verschillende categorieën waaruit je kan kiezen.

Meer informatie

Door met je muis over een bepaald ingrediënt te gaan krijg je meer informatie over het betreffende ingrediënt en suggesties met welke andere ingrediënt deze is te combineren.

meer info 2

Door in deze popup op Meer info te klikken wordt een schermpje geopend met nog meer, waaronder de gedetailleerde ingrediënteninformatie en de allergie-informatie van het ingrediënt. Je kunt een ingrediënt selecteren door op het plusje of potje te klikken. Als je klaar bent met selecteren kun je op de gele button aan de rechterzijde klikken om door te gaan naar de volgende stap.

 volgende stap

4. Geef je choco een naam

Geef je choco een naamvolgende stap
Geef je choco een naam

volgende stap
Geef je choco een naam

In deze stap kun je optioneel jouw zojuist samengestelde choco gratis een naam. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze naam op de wikkel van jouw chocolade wordt geprint.Als je klaar bent met invoeren kun je op de gele button aan de rechterzijde klikken om door te gaan naar de volgende stap.
volgende stap

5. Voeg een boodschapkaartje toe

Voeg een boodschap toe

volgende stap
Voeg een boodschap toe

Wil je de choco cadeau doen? Dan is het wellicht leuk om deze te voorzien van een leuk boodschapkaartje met een persoonlijke boodschap! Voor +€0,95 kun je in deze stap een persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw choco. Als je klaar bent met het intypen van jouw boodschap kun je op de gele button aan de rechterzijde klikken om door te gaan naar de volgende stap.


volgende stap

6. Selecteer het gewenste verzendadres

Naar wie mogen we de choco versturen?

Je hebt de optie om de naar je eigen adres te versturen of direct te versturen naar de persoon aan wie je de choco cadeau doet? De choco zal worden verstuurd als brievenbuspakketje voorzien van een track & trace code. De kosten hiervoor bedragen €2,95 per adres (verstuur je meerdere choco's naar 1 adres, dan betaal je maar 1 keer verzendkosten).

Naar wie mogen we de choco versturen?

Indien we de choco naar jouw eigen adres mogen versturen kun je de adresgegevens ingeven tijdens het afrekenen. Wil je de choco naar iemand anders versturen dan kun je het adres van de ontvanger invoeren in het formulier dat verschijnt. Je hoeft in dit formulier enkel het huisnummer en de postcode in te voeren. Het systeem zal vervolgens automatisch het adres aanvullen op basis van de door jou ingevoerde postcode / huisnummercombinatie. 

Naar wie mogen we de choco versturen?
Als je klaar bent met het invoeren van de adresgegevens kun je op de gele button aan de rechterzijde klikken om door te gaan naar de volgende stap.


volgende stap

7. Selecteer je gewenste verzenddatum

Kies je verzenddatum

volgende stap
Kies je verzenddatum

In deze stap kun je jouw gewenste verzenddatum kiezen. Standaard versturen we jouw choco een dag nadat je de bestelling hebt geplaatst (de volgende werkdag) en in de meeste gevallen wordt deze dan binnen 24 uur bezorgd door de postbodes van PostNL. Je kan de datum van verzending echter aanpassen, wat bijvoorbeeld handig kan zijn voor een verjaardag of Valentijnsdag. Wij zullen er dan voor zorgen dat de choco zal op de geselecteerde datum tijdig worden overgedragen aan PostNL.


volgende stap

8. Stop in je winkelwagen & reken af

Stop je choco in je winkelwagen en reken af

 

Mocht je nog meer vragen hebben over CHOCSTAR of het samenstellen van je chocolade kijk dan op onze FAQ-pagina of stuur ons een mailtje info@chocstar.nl

uniek & handgemaaktUNIEK & HANDGEMAAKT speciaal voor jou
Luxe cadeauverpakkingLUXE CADEAUVERPAKKING & brievenbusproof
Luxe cadeauverpakkingEERLIJKE chocolade
KlantenserviceHulp nodig? info@chocstar.nl
Bezig met laden...
Cookies zijn natuurlijk lekker in de choco maar ook belangrijk voor het optimaal gebruik van deze site en om je beter van dienst te kunnen zijn maken we dan ook gebruik van Cookies. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info.